Black Box halve kunstkerstboom snowdon pine maat in cm: 230 x 135 groen

Productbeschrijving

Black box is een van de grootste merken op het gebied van kunstkerstbomen met en zonder verlichting, kerstkransen, slingers en guirlandes. Black box kunstkerstbomen kenmerken zich door mooie materialen en vakkundige afwerking, waardoor ze met het blote ook nauwelijks van echte bomen te onderscheiden zijn.

De Snowdon pine is een model uit de Classics range, een ruime collectie bomen, kransen en slingers van Black box. De Snowdon pine is een in de lengte gehalveerde boom, waardoor deze minder ruimte inneemt als een hele boom. De takjes zijn bedekt met een laagje kunstsneeuw. De uiteinden van de takjes zijn nagemaakt van echte takjes waardoor ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De takken zijn mooi stevig waardoor de witte kerstboom goed te decoreren is.

Alle Black box producten voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Black box kunstkerstbomen worden geleverd met een stevige metalen basis en een stevige opbergdoos waardoor je de boom goed kunt opbergen voor volgend jaar. Alle Black box kunstkerstbomen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Op dit model krijgt u maar liefst 5 jaar garantie!

  • 5 jaar garantie

    5 jaar garantie

  • Makkelijke opbouw

    Makkelijke opbouw

  • Natural touch

    Natural touch

Productinformatie

Artikelnummer 387498
EAN 8712799683297
Materiaal PVC
Gewicht (kg) 9.1
Merk Black box
Kleur GROEN
Afmetingen (lxbxh in cm) 135x135x230