Black Box kunstkerstboom led jameson pine maat in cm: 155 x 94 groen 100 lampjes met warmwit led

Kwaliteit:

Productbeschrijving

Een kunstkerstboom met lampjes voor de prijs van één zonder! Dat krijg je met deze Jameson pine van het kwaliteitsmerk Black Box. De Jameson pine kunstkerstboom is een model uit de Black box Value range, de bomen, kransen en slingers van Black box die de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben. Met een garantie van 2 jaar is dit een mooie boom voor iedereen die prijsbewust te werk gaat. De LED lampjes zijn nauwelijks van normale kerstlampjes te onderscheiden, gebruiken veel minder stroom en gaan ook nog eens langer mee. Dit model is voorzien van zachte naalden en heeft een mooie uitlopende vorm. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is. 

De afmetingen van deze kerstboom zijn
Hoogte: 155 cm
Diameter: 94 cm

Uitgevoerd met lampjes
Ja, deze kunstkerstboom is uitgerust met 100 warmwitte LED lampjes (veilige laagspanning). De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warmwitte LED lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes maar worden niet warm. Daardoor gaan ze drie keer langer mee en gebruiken ze maar 10% van de energie die normale lampjes zouden gebruiken.

Constructie
Deze boom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra de boom neergezet wordt, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Aantal takjes
Deze kunstkerstboom heeft 388 takjes. 

Gebruikte materialen
- De takjes zijn gemaakt van PVC en de boom heeft zachte naalden.

Wat zit er in de verpakking
Deze kerstboom wordt geleverd inclusief een stevige (opberg)doos en gratis solide metalen kunstkerstboomvoet (met 4 poten voor een goede balans).

Over het merk Black Box
Black Box is ongeëvenaard in kwaliteit en gebruiksgemak. Er is keuze uit talloze modellen in grote en kleine maten, met en zonder verlichting. Alle Black Box Trees hebben een natuurgetrouwe look en zijn gemaakt van innovatieve materialen.

Bekijk meer van het merk Black Box en vind andere afmetingen of een met ingebouwde lampjes.

Veiligheid en garantie
Deze kerstboom voldoet aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid (certificaat is op aanvraag beschikbaar). Op dit artikel zit 2 jaar garantie.

 • 2 jaar garantie

  2 jaar garantie

 • Duurzaam geproduceerd

  Duurzaam geproduceerd

 • Inclusief standaard

  Inclusief standaard

 • Laag energieverbruik

  Laag energieverbruik

 • LED warm wit

  LED warm wit

 • Makkelijke opbouw

  Makkelijke opbouw

 • Uitgerust met zachte naalden

  Uitgerust met zachte naalden

Productinformatie

Artikelnummer 385495
EAN 8717669551560
Kwaliteit 3 sterren
Materiaal PVC
Gewicht (kg) 4.4
Merk Black box
Kleur GROEN
Afmetingen (lxbxh in cm) 94x94x155