Black Box norton krans led op batterij groen 30 lampjes met warmwit led maat in cm: 60

Kwaliteit:
-30%

Productbeschrijving

Je creëert in een handomdraai meer sfeer met de Norton krans van Black Box. De Norton is een model uit de Black Box Value range, de bomen, kransen en slingers van Black Box die de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. De takken zijn mooi stevig waardoor de krans goed te decoreren is.

Dit model is voorzien van energiezuinige led lampjes die perfect verdeeld zijn en waarvan de draden veel minder zichtbaar zijn dan normaal. De led  lampjes hebben een warmwitte kleur, dezelfde kleur als die van reguliere kerstverlichting. Het grote voordeel van led lampjes is dat deze drie keer langer meegaan en slechts 10% van de energie gebruiken in vergelijking met ouderwetse kerstverlichting.

Black Box is een van de grootste merken op het gebied van kunstkerstbomen met en zonder verlichting, slingers, guirlandes en kerstkransen. Black Box kransen kenmerken zich door mooie materialen en vakkundige afwerking. Hierdoor zijn ze met het blote oog nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Afmeting van de krans

Diameter: 60 cm

Aantal lampjes
30 lampjes
2x AA batterijen (niet meegeleverd)

Styling advies
Kerskransen zijn mooi vóór het raam, aan de deur of gewoon gezellig in de vensterbank.

Over Black Box
Het merk Black Box onderscheidt zich door het aanbieden onder andere kunstkerstbomen, kerstkransen en kerstslingers met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Niets voor niets zijn de Black Box kunstkerstbomen, kerstkransen en kerstartikelen razend populair bij de liefhebber.

Bekijk meer van Black Box en vind ook de andere kransen van dit merk.

Veiligheid en garantie
Alle Black Box kerstbomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Je krijgt 10 jaar garantie op de constructie en 3 jaar op de ingebouwde verlichting indien van toepassing.

 • 2 jaar garantie

  2 jaar garantie

 • Duurzaam geproduceerd

  Duurzaam geproduceerd

 • Laag energieverbruik

  Laag energieverbruik

 • Lampjes mooi verdeeld

  Lampjes mooi verdeeld

 • LED warm wit

  LED warm wit

 • Uitgerust met zachte naalden

  Uitgerust met zachte naalden

Productinformatie

Artikelnummer 1015770
EAN 8718861152760
Kwaliteit 5 sterren
Materiaal PVC
Gewicht (kg) 0.2
Merk Black box
Kleur GROEN
Afmetingen (lxbxh in cm) 60x60x0