Black box plafond hanger scottsdale tree maat in cm: 90 x 89 groen 48 lampjes met warmwit led op batterij

Productbeschrijving

Je creëert in een handomdraai meer sfeer met de Scottsdale besneeuwde plafond hanger van Black Box. De Scottsdale is een model uit de specials range van Black box en is geschikt voor buiten. Deze boom hangt op zijn kop en heeft ingebouwde lampjes die werken op een batterij. De takken zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden en zijn mooi stevig waardoor de boom goed te decoreren is.

Black Box is een van de grootste merken op het gebied van kunstkerstbomen met en zonder verlichting, kerstkransen, guirlandes, slingers en plafond hangers. Black Box plafond hangers kenmerken zich door mooie materialen en vakkundige afwerking. Hierdoor zijn ze met het blote oog nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Afmetingen van de boom

Lengte: 89 cm
Breedte: 89 cm
Hoogte: 90 cm

Aantal led lampjes
48 lampjes

Styling advies
Met de Scottsdale besneeuwde plafond hanger heb je tijdens de feestdagen echt iets grappigs en unieks in huis. Je kunt ‘m zelfs helemaal naar jouw smaak versieren.

Levering van de plafond hanger
Deze plafond hanger is gratis af te halen, maar kan ook worden thuisbezorgd.

Over Black Box
Het merk Black Box onderscheidt zich door het aanbieden onder andere kunstkerstbomen, kerstkransen, kerstslingers en plafond hangers met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets zijn de Black Box kunstkerstbomen, kerstkransen en kerstartikelen razend populair bij de liefhebber.

Bekijk meer van Black Box en vind ook de andere plafond hangers van dit merk.

Veiligheid en garantie
Alle Black Box plafond hangers voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Je krijgt altijd twee jaar garantie op de plafond hanger en op de ingebouwde verlichting – indien van toepassing.

  • 2 jaar garantie

    2 jaar garantie

  • Nieuw in de collectie

    Nieuw in de collectie

Productinformatie

Artikelnummer 386233
EAN 8712799286603
Materiaal PVC
Gewicht (kg) 3.5
Merk Black box
Kleur GROEN
Afmetingen (lxbxh in cm) 89x89x90