Black box witte kunstkerstboom danfield fir maat in cm: 215x107 met sneeuwwit led 140 lampjes

Productbeschrijving

Prachtige hoge witte Danfield kunstkerstboom met fel witte lampjes die er echt uit springt! Of je er nou zwarte ornamenten in hangt of juist gekleurde of klassiek zilveren ballen, deze boom trekt direct de aandacht naar zich toe! Gratis geleverd inclusief bedieningskastje voor de LED lampjes met 8 functies. Wat opvalt aan deze kunstkerstboom is dat deze een mooie hoogte heeft van 215cm maar slechts een beperkte diameter van 107cm. Daardoor maakt deze kerstboom zich zeer geschikt voor beperkte ruimtes of een smalle doorloop. Dit i.c.m. de mooie witte kleur en de felle lampjes maakt het een ware eye catcher.

De afmetingen van deze kerstboom zijn
Hoogte: 215 cm
Diameter: 107 cm

Uitgevoerd met lampjes
Ja, deze kunstkerstboom is uitgerust met 140 warmwitte LED lampjes (veilige laagspanning). De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warmwitte LED lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes maar worden niet warm. Daardoor gaan ze drie keer langer mee en gebruiken ze maar 10% van de energie die normale lampjes zouden gebruiken.

Constructie
Deze boom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra de boom neergezet wordt, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Aantal takjes
Deze kunstkerstboom heeft 651 takjes. 

Gebruikte materialen
- De takjes zijn gemaakt van de bekende zachte (PVC) naaldjes zoals kunstkerstbomen al decennia hebben.

Wat zit er in de verpakking
Deze kerstboom wordt geleverd inclusief een stevige (opberg)doos en gratis solide metalen kunstkerstboomvoet (met 4 poten voor een goede balans).

Over het merk Black Box
Black Box is ongeëvenaard in kwaliteit en gebruiksgemak. Er is keuze uit talloze modellen in grote en kleine maten, met en zonder verlichting. Alle Black Box Trees hebben een natuurgetrouwe look en zijn gemaakt van innovatieve materialen.

Bekijk meer van het merk Black Box en vind andere afmetingen of een met ingebouwde lampjes.

Veiligheid en garantie
Deze kerstboom voldoet aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid (certificaat is op aanvraag beschikbaar). Op dit artikel zit 5 jaar garantie.

 • 5 jaar garantie

  5 jaar garantie

 • Duurzaam geproduceerd

  Duurzaam geproduceerd

 • Inclusief standaard

  Inclusief standaard

 • Laag energieverbruik

  Laag energieverbruik

 • LED sneeuwwit

  LED sneeuwwit

 • Makkelijke opbouw

  Makkelijke opbouw

 • Uitgerust met harde naalden

  Uitgerust met harde naalden

Productinformatie

Artikelnummer 884387
EAN 8711473902174
Materiaal PVC
Gewicht (kg) 7.1
Merk Black box
Kleur WIT
Afmetingen (lxbxh in cm) 107x107x215