Formaat

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Brede collectie kleine kunstkerstbomen, oftewel mini kerstbomen

Omdat wij veel vragen binnenkregen van mensen die specifiek op zoek waren naar kleine kunstkerstbomen, hebben wij deze pagina speciaal hiervoor gemaakt. Hier vind je een breed assortiment mini kerstbomen opgedeeld in de 3 meest populaire catagorieën, te weten 60cm, 90cm en 100cm. Wij gebruiken alleen de kleine mini kerstbomen van de kwaliteitsmerken Black Box en Triumph Tree, en dat houdt in kwaliteit en een hoge mate van afwerking.

Met of zonder lampjes, met een sneeuwlaagje of juist in het blauw, een merk kunstkerstboom of gewoon omdat je 'm mooi vind.

We hebben in elk formaat een breed assortiment mini kerstbomen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een 60cm kunstkerstboompje met 20 energiezuinige LED lampjes op batterijen, of juiste een mooie (en handige) jute zak oplossing zoekt omdat deze zo praktisch inzetbaar is. We hebben het allemaal handig gerangschikt op hoogte van de kunstkerstboom, zodat je met een paar klikken de juiste boom kan kiezen.

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaar

Alle onze kleine kerstbomen voldoen aan dezelfde standaarden als zijn 'grotere broer' daar hoef je je geen zorgen om te maken. Al onze bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). En vaak, krijg je ook nog een paar jaar garantie op de boom en de verlichting (indien van toepassing).