Garantie en Klachten

 1. Heb ik garantie op aangekochte producten?
 2. Wat houdt de garantie in?
 3. Wanneer kom ik niet in aanmerking voor garantie?
 4. Bij wie kan ik vragen stellen over de garantie?
 5. Wat moet ik doen als mijn product kapot is gearriveerd of als het kapot gaat?
 6. Heb je een klacht?
 7. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

 

1. Heb ik garantie op aangekochte producten?

Sfeervoorjou.nl wil alleen de beste kwaliteit producten verkopen. Dat garanderen wij je. Mocht er onverhoopt tóch iets mis zijn met jouw product, dan willen wij dit altijd zo snel mogelijk verhelpen. Op alle artikelen die je bij ons koopt heb je vanzelfsprekend garantie. Als je een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert of dat na enige tijd kapot gaat voorzien wij je graag zo snel mogelijk van de meest passende oplossing. De garantie op producten van sfeervoorjou.nl is 24 maanden.

 

2. Wat houdt de garantie in?

De garantie geldt voor producten die beschadigd bij je aankomen en voor producten die na enige tijd defecten vertonen - mits bij normaal gebruik. Op alle producten geldt een garantieperiode van 24 maanden op fouten en gebreken. De aangeboden garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit waar je je als consument op kan beroepen. Indien je aanspraak maakt op de garantie zal sfeervoorjou.nl je tegemoet komen, door vervanging, ruilen voor een ander product, reparatie of terugbetaling (soms na voorafgaande controle van het product).

 

3. Wanneer kom ik niet in aanmerking voor garantie?

Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de garantie:

 • - bij beschadiging door opzet
 • - door nalatigheid
 • - bij onoordeelkundig gebruik
 • - nalatig onderhoud
 • - bij normale slijtage
 • - bij beschadiging door het niet, of niet juist, in acht nemen van de gebruiksaanwijzing (indien van toepassing)


4. Bij wie kan ik vragen stellen over de garantie?

Indien je vragen hebt over de garantie, kun je je wenden tot de klantenservice van sfeeervoorjou.nl (klantenservice@sfeervoorjou.nl).


5. Wat moet ik doen als mijn product kapot is gearriveerd of als het kapot gaat?

Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij je vriendelijk om zo snel mogelijk na ontvangst, het liefst binnen 14 kalenderdagen, contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail (klantenservice@sfeervoorjou.nl).

 

6. Heb je een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Is jouw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kun je een formele klachtenprocedure starten door jouw klacht schriftelijk of per e-mail in te dienen bij sfeervoorjou.nl.

Stuur jouw klacht onder vermelding van je naam, adres, woonplaats, e-mailadres, klantnummer of bestelnummer naar: 


Sfeer voor jou B.V.
Bosstraat 48
4704RL Roosendaal

of stuur een e-mail naar klantenservice@sfeervoorjou.nl

Na ontvangst van je klacht krijg je van ons een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

7. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

Staat jouw vraag over garantie en klachten hier niet bij? Neem dan contact met ons op via klantenservice@sfeervoorjou.nl dan zorgen wij voor een snel antwoord.