Hoogte

 

Deze pagina geeft een handig overzicht van al onze kunstkerstbomen, met lampjes of zonder lampjes, handig gesorteerd op hoogte. Tip: wat is de ideale hoogte van jouw boom? Meet de plafondhoogte waar de kerstboom moet komen te staan en haal daar minimaal 25cm en maxmaal 70cm vanaf. Dan hou je de range over welke boom voor jouw perfect is. Bv de hoogte van je plafond is 240cm, dan is de range voor jouw perfecte boom tussen de 215cm en 170cm.

 

Artikelen 1 tot 30 van 200 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 30 van 200 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Brede collectie kunstkerstbomen, van kleine mini kerstbomen tot grote kerstbomen hoger dan 3 meter

Omdat wij veel vragen binnenkregen van mensen die specifiek op zoek waren naar een specifieke hoogte kunstkerstbomen, hebben wij deze pagina speciaal hiervoor gemaakt. Hier vind je een breed assortiment mini kerstbomen opgedeeld in de meest populaire catagorieën. Wij gebruiken alleen kunstkerstbomen van de kwaliteitsmerken Black Box en Triumph Tree, en dat houdt in kwaliteit en een hoge mate van afwerking.

Met of zonder lampjes, met een sneeuwlaagje of juist in het blauw, een merk kunstkerstboom of gewoon omdat je 'm mooi vind.

We hebben in elk formaat een breed assortiment mini kerstbomen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een 60cm kunstkerstboompje met 20 energiezuinige LED lampjes op batterijen, of juiste een mooie (en handige) jute zak oplossing zoekt omdat deze zo praktisch inzetbaar is. We hebben het allemaal handig gerangschikt op hoogte van de kunstkerstboom, zodat je met een paar klikken de juiste boom kan kiezen.

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaar

Alle onze kleine kerstbomen voldoen aan dezelfde standaarden als zijn 'grotere broer' daar hoef je je geen zorgen om te maken. Al onze bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). En vaak, krijg je ook nog een paar jaar garantie op de boom en de verlichting (indien van toepassing).