Kunstkerstbomen 100cm

 

Mooie tussenmaat kunstkerstboom 100 cm die per direct leverbaar is. Met of zonder verlichting en wordt vaak geleverd in een stevige pot. Uitpakken, neerzetten en versieren. Deze kleine kunstkerstboom maat wordt vaak gebruikt om bij de voordeur te plaatsen of in een kamer met beperkte ruimte. Effect is vaak zeer verrassend !

 

Helaas zijn er geen producten beschikbaar.

Kunstkerstboom 100 cm

Op zoek naar een kunstkerstboom van 100cm? Je vindt op deze pagina een brede selectie kunstkerstbomen van 100cm in diverse kleuren, soorten en afmetingen.

Mooie formaat kunstkerstboom wat zeker niet misstaat in veel huishoudens.
Vaak denken mensen aan kerstbomen van minimaal 1,85 meter. Dat is niet zo vreemd omdat dit het meeste gangbare model is. Maar, steeds vaker kiezen mensen ervoor om een wat kleinere kerstboom te nemen en die op een kist of verhoging te plaatsen. Ze versieren dan de kunstkerstboom van 100cm uitbundig en maken ook van de verhoging een waar feest.

Voorbeelden die wij tegen zijn gekomen waren kisten volledig in het zilver of het goud. Gestreept of juist helemaal behangen met kerstballen in een bonte kleurstelling. Juist de afwisseling van kerstboom met de verhoging vinden mensen een prachtig gezicht....en we geven ze geen ongelijk!