Kunstkerstbomen 60cm

 

Een kleine kunstkerstboom 60cm kan je op deze pagina vinden met of zonder verlichting. Deze kunstkerstboom 60cm breed is zeer praktisch in gebruik wegens de beperkte afmetingen maar zal iedere ruimte direct een mooie sfeer geven.

 

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Kunstkerstboom 60cm

Op zoek naar een kunstkerstboom van 60cm? Je vindt op deze pagina een brede selectie kunstkerstbomen van 60cm in diverse soorten en varianten. Of je nu op zoek bent naar een kunstkerstboom van 60cm met verlichting, in het groen of donkergroen...we hebben het allemaal.

Mini kerstboom praktisch inzetbaar
Een kleine kunstkerstboom van 60cm is eigenlijk een mini kerstboom en dat maakt het boompje vaak erg leuk om te zien. Je kan het mini kerstboompje zo decoreren als een grote variant, met of zonder verlichting en voorzien van een leuke mand eronder. Net als zijn grote broer dus maar dan in een handig formaat en past dus alitjd en overal.

Vaak kopen er mensen er meer dan één....
Het komt vaak voor dat mensen niet op zoek zijn naar 1 klein kerstboompje, maar juist naar meerdere. Zeker bij de versie van 60cm gaan mensen experimenteren met 1 boompje per kamer, naast elkaar of in een verschillende stijl. Denk dan aan een volledig zilveren variant, volledig goud, of juist heel bont uitgevoerd.