Kunstkerstbomen 90cm

 

Op deze pagina vind je een overzicht van een kleine kunstkerstboom 90cm met of zonder verlichting. De kunstkerstboom 90 cm hoog is ondanks zijn kleine afmeting vaak zeer bepalend in het neerzetten van een heerlijke kerstmis sfeer. Wordt vaak aangeschaft als mini kerstboom voor de kinderen (en die mogen ze zelf gaan behangen).

 

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Kunstkerstboom 90 cm

Op zoek naar een kunstkerstboom van 90cm? Je vindt op deze pagina een brede selectie kunstkerstbomen van 90cm in diverse soorten en varianten.

De perfecte tussenmaat
Een kunstkerstboom is vaak vrij groot en kan in diameter ver uitwaaien. Daarom, merk je dat veel mensen met beperkte ruimte vaak op zoek zijn naar een tussenmodel. En dat is precies wat de 90cm kerstboom biedt. Wel een mooie kerstboom wat je kamer direct een mooie kerstsfeer meegeeft. Maar, geen probleem met de ruimte die je ervoor moet inleveren. Voor veel mensen, de ideale keuze. Nu ook leverbaar met verlichting, energiezuinige lampjes die wel tot 3x zo lang meegaan. En...maar 10% energie verbruiken vergeleken met de traditionele verlichting.