Fairybell en Luca kerstboom voor buiten

 

Naast de Fairybell heeft Luca nu een doorontwikkelde kerstboom voor buiten op de markt gebracht. Deze kerstboom met verlichting uit de collectie van Luca Lighting is een echte sfeermaker tijdens de mooiste dagen van het jaar. Rondom het stevige metalen frame zit een snoer met energiezuinige led lampjes gewikkeld. Het frame met een hoogte zal overdag niet echt opvallen, maar in de avond wanneer de lampjes branden is de boom een echte blikvanger. Door de vele sfeervolle lampjes is deze boom niet alleen voor buiten een echte sfeermaker, ook voor gebruik binnen, bijvoorbeeld in de woonkamer of de hal.

 

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Een fairybell vlaggemast oplossing voor buiten - een prachtige verschijning die de show steelt

Een prachtige Fairybell kerstboom - met recht een eye-catcher. Zodra het donker wordt, is een geweldige verlichte sprookjesachtige kerstboom zichtbaar. Deze vlaggenmast kerstboom is uitermate geschikt voor buitengebruik en door het speciale systeem heb je geen last van onnodige kabels.

Bijzondere kerstboomvorm - een echte eye...catcher !

De bijzondere Fairybell verlichting in kerstboomvorm bestaat uit honderden LED's die u heel eenvoudig kunt ophijsen in een vlaggenmast, of bij de modellen onder de 6 meter, eenvoudig plaatst dankzij de meegeleverde deelbare glasfiber mast. Alles hoogwaardig uitgevoerd en dus veilig en betrouwbaar.