Kerstboomverlichting op maat

 

Deze LED kerstverlichting is energiezuinig en verbruikt maar 10% van de energie t.o.v. traditionele kerstverlichting. De lampjes gaan 3x zo lang mee en ze zijn geschikt voor buitengebruik. Duurzaam gemaakt en uitgevoerd met mooie, warme witte lampjes die zeer sfeervol overkomen. Uitermate geschikt voor het professioneel verlichten van een kerstboom zijn de snakelights. Dit is een 'slang' van lichtjes die dicht op elkaar zitten en als een dikke slinger door je kerstboom lopen. Kies gemakkelijk jouw snakelight op basis van de lengte van je kerstboom. Producten zijn direct leverbaar | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

LED kerstverlichting!

Op zoek naar LED kerstverlichting? Bestel gemakkelijk LED kerstverlichting bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!

Clusterverlichting

Je kent ze wel...de mooie (kunst)kerstbomen in de etalages of op straat met die mooie, volle verlichting Deze professionel uitstraling is nu ook thuis mogelijk en heel betaalbaar. Ze noemen dit ook wel clusterverlichting en bestaat uit een snoer van lampjes die heel dicht op elkaar zitten.

Warm witte LED verlichting

Als mensen aan kerst denken....denken ze aan lange, warme avonden gezellig met je familie en vrienden om je heen. Daar hoort ook een warme gloed bij en juist dat bieden onze LED verlichtingen allemaal (!) Deze warm witte clusterverlichting heeft een prachtige gloed en geeft direct sfeer aan je (kunst)kerstboom of aan de vensterbank / schouw. Probeer het maar uit. En bij niet tevreden, kan je het gewoon weer terugsturen, want niet tevreden = geld terug !