Koppelbare kerstverlichting

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Koppelbare kerstverlichting!

Op zoek naar koppelbare kerstverlichting? Bestel gemakkelijk koppelbare kerstverlichting bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!

Professionele kerstverlichting

Wil jij eindelijk af van die oude kerstlampjes die het nooit goed doen of zelfs kortsluiting maken? Stap dan over op dit professionele koppelbare systeem,. Luca Connect 24. Degelijke rubber kabels, 24 volt, energiezuinige warmwitte LED lampjes en alles is koppelbaar!

Je begint met een startkabel (220v stekker) met transformator voor de koppelbare verlichting van Luca Connect 24. Je kan kiezen voor een startkabel voor 700 of 1500 LED lampjes. Vervolgens ga je verder met een snoer lampjes, een serie ijspegels voor aan de dakgoot of een net voor over een struik. Hierna kan je steeds weer doorkoppelen naar het volgende object wat je wilt verlichten. Er zijn ook verlengkabels om een afstand tussen twee objecten te overbruggen.

Het systeem werkt op een veilige maar krachtige 24 volt en gebruikt energiezuinige LED lampjes met mooi warmwit licht. Je kan hiervoor je hele huis en tuin verlichten door steeds een volgende serie lampjes aan te koppelen. Er zijn natuurlijk normale snoeren met kerstlampjes maar ook netten (handig voor planten en struiken!) en ijspegels voor aan de dakgoot.