Kerstdorpen en kersthuisjes

 

Op deze pagina vind je een brede collectie kerstdorpen en kersthuisjes. Met verlichting, een bergdorp of typisch Hollands..met kersthuisjes van Luville kan je een kerstdorp maken of juist genieten wat eentje.. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Luville kerstdorpen en kersthuisjes!

Luville biedt zowel losstaande verzamelstukken als complete kerstdorpen met verschillende thema's. Zo zijn er kersthuisjes, bergdorpen en havenplaatsjes maar bijvoorbeeld ook een Nederlands dorp. Sommige verzamelaars houden hun dorpen strikt gescheiden maar anderen combineren er zelf lustig op los tot ze zelf de mooiste combinaties van huisjes en landschap hebben gemaakt. Hiermee wordt de kerst in jouw huiskamer pas echt gezellig! 

Kwaliteit en oog voor detail

Luville kerstdorpen kenmerken zich door een hoge mate van detail en het gebruik van sfeervolle LED verlichting. De miniatuur kersthuisjes kunnen uitstekend gebruikt worden om je eigen kerstdorp te maken. Daarnaast, het minidorp kan jaar op jaar worden uitgebreidt waardoor het nooit hetzelfde is...net als een echt dorp.

Bestel gemakkelijk Luville kerstdorpen en kersthuisjes bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!