Kerstkransen met lampjes

 

Op deze pagina vind je een uitgebreide collectie van kerstkransen met ingebouwde lampjes. Ze zijn soms op batterijen wat ze zeer handig in gebruik maakt of ze hebben een stekker zodat je ze dag en nacht aan kan laten staan. Kies je gewenste categorie en maak jouw kerst tot een sfeervol feest. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

Helaas zijn er geen producten beschikbaar.

Kerstkransen met verlichting!

Als je de kerstkransen, slingers of kerstbomen van Black Box en Triumph Tree kent dan zal je helemaal blij worden van deze kerstkransen met ingebouwde verlichting. Deze kerstkransen van topkwaliteit hebben namelijk ook nog eens ingebouwde LED lampjes met warmwit licht. Dit is dezelfde kleur licht als bij normale kerstlampjes, maar dan zonder de grote warmteontwikkeling en het hoge energieverbruik. Hierdoor gaan LED lampjes tot 3x langer mee en gebruiken ze maar 10% van de energie.

Met stroom of juist uitgevoerd met batterijen

Bijkomend voordeel, zeker bij kerstkransen, is dat je hierdoor gebruik kan maken van batterijen. Dit kan erg handig zijn als er geen stopcontact in de buurt zit of je geen draad over de muur of deur wil laten lopen. Als een kerstkrans op batterijen werkt vermelden we dit er specifiek bij. 

Kerstkransen met verlichting? Bestel gemakkelijk bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!