Kerstkransen

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Kerstkransen!

Op deze pagina vind je onze kwaliteitskransen van Black Box en Triumph Tree. Je kan deze kerstkransen gebruiken door ze aan de voordeur te hangen of bijvoorbeeld aan een muur of bovenop de schouw van de open haard.

Kwaliteit...let op de gebruikte materialen !

Let bij het kopen van een kerstkrans goed op de gebruikte materialen. Je hebt de bekende kunstkransen van PVC maar er zijn ook exclusievere modellen. Zo zijn er de kerstkransen met (deels) hardnaalden die veel echter lijken dan de tradionele kunstkerstkransen. Zeker als je niet van plan bent om de hele krans te bedekken met eigen accessoires is dit een aanraden. Het topsegment van onze kerstkransen bestaat uit kerstkransen waarbij de buitenste takjes nagemaakt zijn van echte takken. Deze zijn met het blote oog nauwelijks van echte te onderscheiden. 

Kerstkransen met verlichting of juist zonder lampjes

Ook bieden wij kerstkransen met ingebouwde LED lampjes, eventueel zelfs op batterijen met ingebouwde, instelbare timer. Deze vind je op deze speciale pagina voor kerstkransen met verlichting.

Op zoek naar een kerstkrans? Bestel gemakkelijk kerstkransen bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!