Kerstslingers

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Kerstslingers!

Op zoek naar kerstslingers? Bestel gemakkelijk kerstslingers bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!

Wat is het verschil tussen slingers, guirlandes en swags?

Op deze pagina vind je onze slingers en guirlandes of swags. Swag is een andere naam voor guirlande. Guirlandes of swags hebben in het midden een dikker gedeelte waardoor ze een luxe uitstraling geven. Je kan ze goed ophangen tegen een wand of als overbrugging tussen twee ophangpunten. Slingers zijn gewoon recht en kan je weer beter gebruiken om ergens op te leggen (bijvoorbeeld een schouw of schoorsteenmantel) of om bijvoorbeeld rond een trapleuning te draaien.

Met of zonder lampjes?

Kerstslingers en guirlandes zijn net zoals onze kerstbomen en kransen beschikbaar in onverlichte versie en met ingebouwde LED lampjes, eventueel op batterij. Het is een persoonlijke keuze of je wel of niet kiest voor ingebouwde LED lampjes. 

Garantie

Op al onze artikelen zit altijd minimaal twee jaar garantie en vaak zelfs meer. Bovendien heeft de nederlandse importeur een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen waarmee eventuele problemen snel kunnen worden opgelost.