Kleine kunstkerstboom

 

Op deze pagina vind je een overzicht van alle kleine kunstkerstbomen handig naast elkaar. Deze kerstbomen doen niet onder voor hun grotere broer en zijn beschikbaar met of zonder lampjes. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Kleine kerstboom!

Kleine kunstkerstbomen zijn er al vanaf 30cm en gaan tot 125cm. Er zijn veel verschillende varianten beschikbaar. Zo hebben we eenvoudige kleine kunstkerstbomen vanaf een paar euro waarmee je bijvoorbeeld een toonbank leuk kan versieren. Maar we hebben ook luxe modellen met takjes die bijna echt lijken.

Kwaliteitsmerken Triumph Tree en Black box nu ook als kleine kunstkerstboom beschikbaar

Vaak is het zo dat indien de kerstboom kleiner is dan 150cm de boom in kwaliteit heel snel afneemt. Dit tijd is voorbij omdat zowel Triumph Tree en Black Box zich nu ook in deze markt begeven. Deze merken kunnen rusten op een jarenlange ervaring in het vervaardigen van top kwaliteit kunstkerstbomen...en nu dus ook beschikbaar in deze mini kunskerstboom variant.

Mini kerstboom met verlichting

Wat dacht je van een kleine kunstkerstboom met ingebouwde LED lampjes, geschikt voor buiten en eventueel zelfs op een batterij met ingebouwde timer? Je merkt het, er is ook enorm veel keuze als het op kleine kunstkerstbomen aankomt. Kijk dus goed rond, lees de specificaties en aarzel ook niet om ons om advies te vragen!

Op zoek naar een kleine kunstkerstboom? Bestel gemakkelijk bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!