Goedkope kerstboom met verlichting

 

Hier vind je alle aanbiedingen die wij op dit moment hebben lopen voor kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting. De kortingen kunnen tot 50% oplopen en het assortiment kan elke dag veranderen. Reden genoeg om geregeld een kijkje te komen nemen in deze sale hoek. Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Goedkope kerstboom met verlichting

Op deze pagina vind je goedkope kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting. Het gemak hiervan mag duidelijk zijn, geen gedoe meer met draadjes of lampjes die het niet meer doen. En je zal het ook in de energierekening gaan merken. Dit omdat wij alleen kunstkerstbomen leveren met zeer energiezuinige LED verlichting.

Energiezuinige LED verlichting

Deze kunstkerstbomen worden geleverd met energiezuinige LED verlichting die al in de boom is ingebouwd. De lampjes zijn hierdoor perfect verdeeld over de takken van de kerstboom en de draden zijn veel minder zichtbaar dan normaal. Dit scheelt je dus tijd en je hebt veel minder zichtbare draden.

LED verlichting gaat ongeveer drie keer zo lang mee als normale verlichting en gebruikt maar 10% van de energie. De kleur is sfeervol warmwit zoals die van normale kerstlampjes (tenzij anders vermeld) zodat je geen verschil ziet. Goed voor het milieu dus maar ook goed voor jou!