Basis LED kunstkerstboom

 

Op deze pagina vind je kunstkerstbomen met lampjes die een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding hebben. De merken Black Box en Triumph tree staan hierachter, dus kwaliteit verzekerd! Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

Basis collectie kunstkerstbomen met ingebouwde lampjes!

Op zoek naar een kunstkerstboom met lampjes? Bestel gemakkelijk een LED kerstboom bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!

Op deze pagina vind je onze basis collectie kerstbomen met ingebouwde lampjes. Standaard kerstbomen zijn no-nonsense kunstkerstbomen met een goede kwaliteit. Vakmanschap, goede materialen en een betaalbaar eindresultaat staan centraal. Een kerstboom waar je jarenlang plezier van zal hebben!

Kerstbomen met ingebouwde lampjes

Deze kunstkerstbomen worden geleverd met energiezuinige LED verlichting die al in de boom is ingebouwd. De lampjes zijn hierdoor perfect verdeeld over de takken van de kerstboom en de draden zijn veel minder zichtbaar dan normaal. Dit scheelt je dus tijd en je hebt veel minder zichtbare draden.

LED verlichting gaat ongeveer drie keer zo lang mee als normale verlichting en gebruikt maar 10% van de energie. De kleur is sfeervol warmwit zoals die van normale kerstlampjes (tenzij anders vermeld) zodat je geen verschil ziet. Goed voor het milieu dus maar ook goed voor jou! 

Kunstkerstbomen vanaf 1,55m worden geleverd in een stevige doos zodat je de kerstboom ook weer goed kan opbergen voor volgend jaar. Bovendien zit op alle kerstbomen en verlichting minimaal 2 jaar garantie.

Koop een LED kerstboom met verlichting voor extra gemak en een mooier eindresultaat. De lampjes zitten al mooi verdeeld over de boom en de stroomdraden zijn netjes weggewerkt.