Besneeuwde kerstboom met verlichting

 

Een bevoren bovenlaagje of juist net gevallen sneeuw, opgelicht door warm witte lampjes. Zeer warm en sfeervol! Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Besneeuwde kunstkerstboom met verlichting

Een kunstkerstboom, met een verse laagje sneeuw erop en dat sfeervol verlicht is met mooie, warmwitte lampjes. Dat spreekt iedereen wel aan en vandaar dat wij ook speciaal hiervoor een aparte categorie hebben gemaakt. Steeds vaker kregen wij het verzoek voor specifiek deze kerstbomen met een laagje vorst erop, ze noemen dit ook wel frosted kunstkerstbomen.

Energiezuinige LED verlichting in de kleur warm wit of helder wit

Deze besneeuwde kerstbomen zijn uitgevoerd met LED verlichting en beschikbaar in 2 varianten. Te weten, warmwit wat een mooie gloed over de boom geeft. En helder wit wat in combincatie met de sneeuwlaag een fris en sprankelend geheel geeft. Natuurlijk, de voordelen van LED verlichting zijn inmiddels bekend, ze gebruiken maar 10% van de stroom vergeleken met traditionele verlichting en ze gaan 3x zo lang mee.

Draadjes netjes weggewerkt

Deze kunstkerstbomen worden geleverd met energiezuinige LED verlichting die al in de boom is ingebouwd. De lampjes zijn hierdoor perfect verdeeld over de takken van de kerstboom en de draden zijn veel minder zichtbaar dan normaal. Dit scheelt je dus tijd en je hebt veel minder zichtbare draden.