Luxe LED kunstkerstboom

 

Op deze pagina vind je de rolls-royces onder de kunstkerstbomen en nu ook met ingebouwde lampjes. De beste kwaliteit kunstkerstboom die er op de markt te vinden uitgevoerd met mooie warm witte, energiezuinige lampjes die ook nog eens 3x zo lang meegaan als conventionele lampjes. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Luxe kunstkerstboom met ingebouwde lampjes!

Op zoek naar een luxe kerstboom met ingebouwde lampjes? Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!

Op deze pagina vind je onze meest natuurlijke kunstkerstbomen met ingebouwde LED lampjes. De uiteinden van de takken zijn gemaakt van takjes die uit een mal komen. Deze mal is gemaakt op basis van echte takjes zodat het eindresultaat heel erg lijkt op een echte kerstboom.

Kerstbomen met ingebouwde lampjes

Deze kunstkerstbomen worden geleverd met energiezuinige LED verlichting die al in de boom is ingebouwd. De lampjes zijn hierdoor perfect verdeeld over de takken van de kerstboom en de draden zijn veel minder zichtbaar dan normaal. Dit scheelt je dus tijd en je hebt veel minder zichtbare draden.

LED verlichting gaat ongeveer drie keer zo lang mee als normale verlichting en gebruikt maar 10% van de energie. De kleur is sfeervol warmwit zoals die van normale kerstlampjes (tenzij anders vermeld) zodat je geen verschil ziet met normale kerstlampjes. Goed voor het milieu dus maar ook goed voor jou! 

Kunstkerstbomen vanaf 1,55m worden geleverd in een stevige doos zodat je de kerstboom ook weer goed kan opbergen voor volgend jaar. Bovendien zit op alle kerstbomen en verlichting minimaal 2 jaar garantie.

Koop een kerstboom met verlichting voor extra gemak en een mooier eindresultaat. De lampjes zitten al mooi verdeeld over de boom en de stroomdraden zijn netjes weggewerkt.