Premium LED kunstkerstboom

 

Op deze pagina staat een collectie hoge kwaliteits kunstkerstbomen met lampjes van topmerken als Triumph Tree en Black Box. Stuk voor stuk, zijn de kerstbomen uitgevoerd met mooi weggewerkte warm witte, energiezuinige lampjes die 3x zo lang meegaan als conventionele lampjes. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Premium kunstkerstboom met ingebouwde LED lampjes!

Op zoek naar een premium kunstkerstboom met verlichting? Bestel gemakkelijk een premium kerstboom met ingebouwde LED lampjes bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!

Op deze pagina vind je onze premium kerstbomen met ingebouwde lampjes. Premium kerstbomen zijn traditionele kunstkerstbomen van de hoogste kwaliteit. Vakmanschap, de mooiste materialen en het beste eindresultaat staan centraal. Je mag bij deze Premium kerstbomen best zien dat het een kunstkerstboom is want ze zijn van de hoogste kwaliteit.

Kerstbomen met ingebouwde lampjes

Deze kunstkerstbomen worden geleverd met energiezuinige LED verlichting die al in de boom is ingebouwd. De lampjes zijn hierdoor perfect verdeeld over de takken van de kerstboom en de draden zijn veel minder zichtbaar dan normaal. Dit scheelt je dus tijd en je hebt veel minder zichtbare draden.

LED verlichting gaat ongeveer drie keer zo lang mee als normale verlichting en gebruikt maar 10% van de energie. De kleur is sfeervol warmwit zoals die van normale kerstlampjes (tenzij anders vermeld) zodat je geen verschil ziet. Goed voor het milieu dus maar ook goed voor jou! 

Kunstkerstbomen vanaf 1,55m worden geleverd in een stevige doos zodat je de kerstboom ook weer goed kan opbergen voor volgend jaar. Bovendien zit op alle kerstbomen en verlichting minimaal 2 jaar garantie.

Koop een kunstkerstboom met verlichting voor extra gemak en een mooier eindresultaat. De lampjes zitten al mooi verdeeld over de boom en de stroomdraden zijn netjes weggewerkt.