Kunstkerstboom

 

Op deze pagina vind je een brede collectie kunstkerstbomen ingedeeld naar categorie. Ben je op zoek naar een kunstkerstboom met lampjes? Gebruik de filter optie 'met lampjes' of klik hier voor onze speciale pagina met al onze kerstbomen met verlichting. Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

Artikelen 1 tot 30 van 167 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 30 van 167 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kunstkerstboom! - kwaliteits kerstbomen online en betaalbaar !
De collectie kenmerkt zich door het gebruik van mooie materialen en vakkundige afwerking, waardoor de kunstkerstbomen vaak met het blote oog nauwelijks van echte kerstbomen te onderscheiden zijn. Daarnaast, zijn al onze kerstbomen vervaardigt met takken die mooi stevig zijn waardoor de kerstboom goed te decoreren is. Naast de traditionele groene kerstboom, leveren we ook trendy witte kunstkerstbomen of zelfs zwarte kunstkerstbomen.

Veiligheid & Garantie
Alle kerstbomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Daarnaast, is de minimale garantie op de kerstbomen 2 jaar en kan zelfs oplopen tot maar liefst 10 jaar (!).

Handige doos
De kunstkerstbomen worden geleverd met een stevige metalen basis en een stevige opbergdoos waardoor je de kerstboom goed kunt opbergen voor volgend jaar.

Op zoek naar een kunstkerstboom? Bestel gemakkelijk een kerstboom bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!