Basis kunstkerstboom

 

Deze kunstkerstbomen kenmerken zich door een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Een prachtig afgewerkte kunstkerstboom van een kwaliteitsmerk en met garantie! Ben je op zoek naar een kunstkerstboom met lampjes? Gebruik de filter optie 'met lampjes' of klik hier voor onze speciale pagina met standaard kerstbomen met verlichting. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

30 artikel(en)

per pagina

30 artikel(en)

per pagina

Basis kunstkerstboom!

Op zoek naar een mooie kunstkerstboom met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Bestel gemakkelijk een kunstkerstboom uit onze basis collectie bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!

Nummer 1 in de VARA kassa test

Laat je niet misleiden door de basis collectie, want een van de best geteste en meest verkochte kerstboom behoort tot deze lijn. De Swiss Forest eindigde op nummer 1 in de test van VARA Kassa. Dit is ook niet zo vreemd want de vakmanschap en goede materialen maken deze bomen zeer populair. Er is goed gekeken naar mogelijkheden om de kerstboom ook nog betaalbaar te houden.

Veiligheid

Alle bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Vaak zijn deze bomen uitgerust met 5 jaar garantie, dat is geloven in kwaliteit. 

Natuurlijk, worden ook deze bomen geleverd in een stevige doos die ook na de kerst weer gebruikt kan worden om de kerstboom op te bergen voor volgend jaar.