Premium kunstkerstboom

 

Hier vind je een brede collectie premium kunstkerstbomen van zeer hoge kwaliteit. Deze kerstbomen hebben stuk voor stuk een hoge afwerking en krijgen niets voor niets vaak 10 jaar garantie. Ben je op zoek naar een kunstkerstboom met lampjes? Gebruik de filter optie 'met lampjes' of klik hier voor onze speciale pagina met premium kerstbomen met verlichting. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

Artikelen 1 tot 30 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 30 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Premium kunstkerstboom!

Een traditionele kerstboom kopen van de hoogste kwaliteit? Dan zit je goed bij Kunstkerstboomvoorjou.nl. De kunstkerstbomen zijn stuk voor stuk vervaardigt uit de mooiste materialen en blinken uit in hun details. De topjes zijn netjes uitgewerkt en de constructie is doordacht en duurzaam vervaardigt voor jarenlang plezier.

Geschikt voor families met jonge kinderen en/of huisdieren

Doordat deze kerstbomen uitgerust zijn met een stevig frame (en dus tegen een stootje kunnen), zijn deze kunstkerstbomen ook zeer geschikt voor families met (jonge) kinderen en/of huisdieren. Vanwege de stevige constructie zullen ze niet snel omvallen als er iemand tegenaan loopt. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is, de naalden blijven aan de boom zitten en de kerstboom is onderhoudsvrij.

Zeer veilig

Alle kerstbomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Niet geheel onbelangrijk, je zult ook geen problemen hebben met mogelijk allergieën, wel zo'n prettige gedachte met kleine kinderen.

Kunstkerstbomen vanaf 1,55m worden geleverd in een stevige doos zodat je de kerstboom ook weer goed kan opbergen voor volgend jaar. Bovendien zit op alle kerstbomen minimaal 2 jaar garantie.