Smalle kunstkerstboom

 

Het plezier van een mooie, volle kunstkerstboom en toch het gemak van een smalle, beperkte diameter. Vorm en functie gaan samen bij deze smalle kunstkerstbomen. Gebruik de filter optie 'met lampjes' of klik hier voor onze speciale pagina met smalle kerstbomen met verlichting. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Smalle kunstkerstboom

Op zoek naar smalle kunstkerstbomen die praktisch inzetbaar zijn? Op deze pagina kan je smalle kunstkerstbomen kopen, met verlichting en zonder verlichting en beschikbaarbaar in diverse soorten en maten. Wij hebben in de loop der jaren ervaring opgedaan met het selecteren van de juiste smalle kunstkerstbomen die jarenlang plezier geven, zowel prive als zakelijk. 

Handig in gebruik en zeer divers inzetbaar

De smalle kerstboom kenmerkt zich door zijn slanke diameter waardoor die op veel plaatsen inzetbaar is. Of het nu een smalle doorloop is, een hoek waar die in geplaatst moet worden of gewoon omdat je nu eenmaal hierop valt....voor iedereen hebben we wat wils. Ga je voor het gemak met ingebouwde energiezuinige lampjes, of voor een klassieke boom en gebruik je je huidige lampjes die je al hebt liggen?