Witte kerstboom

 

Op deze pagina vind je kwaliteits witte kunstkerstbomen in verschillende maten en uitvoeringen. Maar gebruik van de filter opties om zo de kunstkerstboom te vinden die het beste bij jouw wensen aansluit. Mocht je op zoek zijn naar een goedkope witte kunstkerstboom met lampjes. Maak een keuze uit een van de bomen en kies op de productpagina de bijpassende professionele kerstclusterverlichting (snake verlichting). Deze is precies op lengte van jouw boom en staat als suggestie onderaan de pagina. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Goedkope witte kerstboom

Op zoek naar een goedkope witte kerstboom? Helemaal trendy in huis maar ook perfect voor in een winkel,horecagelegenheid of kantooromgeving. Bij Kunstkerstboomvoorjou.nl vindt u diverse modellen witte kerstbomen in verschillende hoogtes en diameters. Zo zit er altijd wel een passende witte kerstboom voor u tussen!

Witte kerstboom met een afwerking van topkwaliteit

De kunstkerstbomen zijn duurzaam uitgevoerd en blinken uit in de afwerking (mate van detail takjes en de gekozen vorm van de kerstboom). Juist vanwege het duurzame karakter, kunt u deze kerstboom vele jaren gebruiken zonder dat je op zoek moet gaan naar een vervangend exemplaar.

Witte kunstkerstboom met LED verlichting

Een witte kerstboom met lichtjes behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Onze brede collectie kerstbomen zijn uitgevoerd met of zonder energiezuinige LED verlichting. Mocht de boom naar keuze geen verlichting al ingebouwd hebben, dan zijn hiervoor diverse handige oplossing voor om dit achteraf alsnog op een prachtige manier te doen. Mocht je hier meer over willen weten neem dan gerust contact met ons op

Witte kerstbomen inclusief stabiele voet en stevige doos

De kerstboom wordt geleverd inclusief metalen voet met kunststof dopjes waarmee je de boom goed stabiel kan neerzetten. De witte kerstbomen worden geleverd in een stevige doos die ook na de kerst weer gebruikt kan worden om de kerstboom op te bergen voor volgend jaar.

Al onze kunstkerstbomen (> 1.55meter) worden geleverd in een stevige doos die ook na de kerst weer gebruikt kan worden om de kerstboom op te bergen voor volgend jaar. Daarnaast, voldoen ze aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

Kerstbomen kopen doet u gemakkelijk en snel bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!