Witte kerstboom

 

Op deze pagina vind je witte kunstkerstbomen in verschillende maten en uitvoeringen. Mocht je op zoek zijn naar een goedkope witte kunstkerstboom met lampjes of juist een met sneeuw? Maak gebruik van de filteropties aan de linkerzijde om zo tot een juiste keuze te komen. Breed assortiment witte kunst kerstbomen op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Goedkope witte kerstboom
Op zoek naar een goedkope witte kerstboom? Helemaal trendy in huis maar ook perfect voor in een winkel,horecagelegenheid of kantooromgeving. Maak een keuze uit een van de bomen en kies op de productpagina de bijpassende professionele kerstclusterverlichting (snake verlichting). Deze is precies op lengte van jouw boom en staat als suggestie onderaan de pagina.

Witte kerstboom met een afwerking van topkwaliteit
De kunstkerstbomen zijn duurzaam uitgevoerd en blinken uit in de afwerking (mate van detail takjes en de gekozen vorm van de kerstboom). Juist vanwege het duurzame karakter, kunt u deze kerstboom vele jaren gebruiken zonder dat je op zoek moet gaan naar een vervangend exemplaar.

Witte kunstkerstboom met LED verlichting
Een witte kerstboom met lichtjes behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Onze brede collectie kerstbomen zijn uitgevoerd met of zonder energiezuinige LED verlichting. Mocht de boom naar keuze geen verlichting al ingebouwd hebben, dan zijn hiervoor diverse handige oplossing voor om dit achteraf alsnog op een prachtige manier te doen. Mocht je hier meer over willen weten neem dan gerust contact met ons op

Witte kerstbomen inclusief stabiele voet en stevige doos
De kerstboom wordt geleverd inclusief metalen voet met kunststof dopjes waarmee je de boom goed stabiel kan neerzetten. De witte kerstbomen worden geleverd in een stevige doos die ook na de kerst weer gebruikt kan worden om de kerstboom op te bergen voor volgend jaar..

Kerstbomen kopen doet u gemakkelijk en snel bij kunstkerstboomvoorjou.nl Diverse modellen witte kerstbomen in verschillende hoogtes en diameters. Zo zit er altijd wel een passende witte kerstboom voor u tussen! Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!