Zwarte kerstboom

 

Mooi afgewerkte kunstkerstbomen met een diepe kleur zwart, dat zijn de kunstkerstbomen die wij hier aanbieden. Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Zwarte kerstboom!

Wegens grote vraag zijn helaas de zwarte kunstkerstbomen niet meer leverbaar. Mogelijk is een (zeer) donkergroene kunstkerstboom een waardig alternatief. De kerstbomen in ons assortiment met de donkerste groene kleuren staan hieronder. Of, kijk eens bij andere interessante populaire categorieen op onze website

Kunstkerstbomen met verlichting / Premium kunstkerstbomen / Black box of Triumph tree kwaliteitsbomen

Zwarte kunstkerstboom, een echte aandachtstrekker

Voeg elegantie en mystiek toe aan de feestdagen met onze zwarte kunstkerstbomen. Een zwarte kerstboom, is gemaakt om glanzend te schitteren zelfs zonder decoratie. Of biedt juist een prachtig contrast met je ornamenten collectie. Dit is de perfecte kerstboom voor mensen met een onconventionele maar toch stijlvolle smaak.

De zwarte kerstboom trekt altijd de juiste aandacht naar zich toe, op elke soort gelegenheid. Onze zwarte kerstbomen zijn zeer divers inzetbaar; van luxe, stijlvolle thema feestjes tot spookachtige Halloween taferelen.

Veiligheid en kwaliteit

Alle bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Natuurlijk, worden ook deze bomen geleverd in een luxe, stevige doos die ook na de kerst weer gebruikt kan worden om de kerstboom op te bergen voor volgend jaar.

Gemakkelijk een zwarte kunstkerstboom kopen? Bij kunstkerstboomvoorjou.nl bent u aan het goede adres. Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!