Black box kerstversiering

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Blackbox kerstversiering!

Het kwaliteitsmerk Black Box heeft naast kunstkerstbomen ook een diverse en brede collectie kerstversiering opgebouwd. Of je nu op zoek bent naar kerstkransen, kerstslingers of een mooie guirlande. Blackbox heeft het allemaal !

Met verlichting en op batterijen of stroom

De komst van de LED verlichting heeft de wereld geopent voor kerstverlichting op batterijen. Door het gebruik van LED verlichting is het energieverbruik met 90%(!) afgenomen. Daarnaast is de warmteontwikkeling en dus de levensduur drie keer zo lang geworden als vergeleken met normale kerstverlichting. Door de toepassing van energiezuinige LED lampjes kan er ook vaak gewerkt worden met batterijen. Dit is erg handig op plaatsen waar niet direct een stopcontact beschikbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi kerststuk op tafel, een krans aan de deur, een slinger aan de trapleuning of een boompje achterin de tuin.

Handig navigeren

Door een aantal handige filteropties (zie linkerzijde van elke pagina) te selecteren kan je snel tot je gewenste keuze komen. Of je nu op zoek bent naar een guirlande op batterijen, een versie op stroom of juist niet. Selecteer de juiste filter(s) en kom snel tot jouw ideale sfeerbepaler.

Op zoek naar blackbox kerstversiering? Bestel gemakkelijk blackbox kerstversiering bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!