Fairybell

Helaas zijn er geen producten beschikbaar.

Fairybell kerstverlichting!

In korte tijd een grote kerstboom in uw tuin of voor uw pand? Dat kan nu met de kerstverlichting van Fairybell. Of je nu op zoek bent naar een kleine of grote kerstboom voor buiten, Fairybell unieke oplossingen laten honderden tot duizenden LED lampjes tot leven komen in een sfeerbepalende kerstboomvorm.

Fairybell heeft diverse model series:

1) Fairybell deur : speciaal voor een (voor)deur waardoor de entree binnen enkele minuten wordt omgetoverd tot een prachtig geheel. De Fairybell deur versie is 2,1 meter hoog, 75 cm breed en voorzien van 120 led lampjes (4 watt). Omdat de lampjes slim zijn verdeeld ontstaat in het donker een bijzonder sfeervol sprookjesachtig effect. Dit product is nieuw in de markt en is nu al een ongekend succes. Deze fairybell deur versie wordt standaard geleverd met een universele verstelbare bevestigingsband. Het aanbrengen is daarom een fluitje van een cent en duurt ongeveer 5 a 10 minuten zonder de deur te beschadigen. Een Fairybell kerstboom is tegen alle weersinvloeden bestand. Na het kerstseizoen kunt u de kerstboom makkelijk opbergen in de originele doos, zo heeft u er nog jaren plezier van!

2) Fairybell driehoek : in het oog springende kerstbomen, die overal te plaatsen zijn voor in de tuin. Deze Fairybell is een doorontwikkeling van de succesvolle Fairybell die al jaren op de markt is. Met 120 of 180 LED warm witte lampjes is dit een prachtig verlichte kerstboom van 1,45 of 2,20 meter hoog voor in de tuin of bij het bedrijfspand. Vanwege de slim gekozen constructie kijk je overdag door de kerstboom heen en is dus niet hinderlijk aanwezig. 's Avonds tovert de Fairybell een sprookjesachtig licht verdeeld over 3 vlakken. Juist die vlakken maakt deze Fairybell uniek omdat deze constructie zeer solide is. De Fairybell zit in een stevige handzame doos en heb je binnen 10 minuten opgebouwd. Deze Fairybell wordt ook wel de Fairybell 3D-1,45meter-120LED of Fairybell 3D-2,20meter-180LED genoemd en wordt standaard geleverd met een deelbare fiberglas mast en is daardoor gemakkelijk overal neer te zetten. Natuurlijk, is deze Fairybell geschikt voor buiten.

3) Fairybell vlaggenmast : de inmiddels bekende Fairybell vlaggenmast kerstboom. Deze Fairybell kerstboom kan je omhoog hijsen net zoals bij een vlag en binnen 30 minuten heb je een kerstboom van 6, 8 of wel 10 meter hoog staan. Vlaggenmast kerstverlichting is prachtig vormgegeven in lichtsnoeren vol met LEDs. Geen vlaggenmast tot je beschikking, kies dan voor een Fairybell onder de 6 meter. Deze versies hebben namelijk een eigen mast en vaak ook met metalen grondpin. Door de slimme verdeling krijgt de vlaggenmast van alle kanten het uiterlijk van een grote verlichte kerstboom. De 6 snoeren worden aangesloten op een speciale weersbestendige transformator (veilige 24V spanning, slechts 20W stroomverbruik!) die eenvoudig op het stopcontact aangesloten kan worden, eventueel met een tijdschakelaar ertussen. De Fairybell kerstverlichting vlaggenmast kan rechtstreeks uit de doos worden opgehesen en na de feestdagen ook weer heel eenvoudig kan worden opgeborgen in dezelfde doos. Zo gaat de Fairybell jaren mee! 

Bestel gemakkelijk Fairybell kerstverlichting bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!