Abies Nordmann

Helaas zijn er geen producten beschikbaar.

Een Abies Nordmann kopen?

Als je op zoek bent naar een Abies Nordmann kerstboom of naar andere producten uit onze Abies Nordmann collectie, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze Nordmann collectie bestaat uit top kwaliteit kunstkerstbomen, kerstkransen en kerstslingers. Of je nu op zoek bent naar een kerstslinger met verlichting, of net juist de kerstkrans van een hele mooie kwaliteit, zoek niet verder. Beter dan een echte Abies Nordmann wordt het niet.

Jarenlang al de favoriet in Nederland en België - de Abies Nordmann

Deze kransen, slingers en kerstbomen zijn allemaal vervaardigt vanuit het oogpunt om ze zo natuurgetrouw mogelijk te maken. Kosten nog moeite zijn dan ook niet gespaard om dat doel na te streven. Dat zie je terug in de mate van detail van de takjes, het wegwerken van de verlichting (indien aanwezig) en het gevoel wat deze artikelen achterlaten. Door gebruik te maken van voornamelijk PE als materiaal voelt de kerstboom, kerstkrans of kerstslinger zeer echt aan en is bijna niet van echt te onderscheiden.

Stevige luxe doos

Alle producten van het topmerk Triumph Tree, en dan specifiek de toplijn Abies Nordmann worden geleverd in een luxe stevige doos. Deze stevige doos kan jaar op jaar worden hergebruikt, wel zo gemakkelijk en praktisch. Als het weer zover is en de boom mag worden neergezet, is het een kwestie de doos van de opslag te halen en op te zetten. Dat is zowel gemakkelijk als een fijne gedachte.

Abies Nordmann kopen? Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!