• Gratis verzending Benelux vanaf €20,-
  • Snelle levertijden
  • Klantwaardering 9

Luca

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Luca kerstverlichting!

Op zoek naar Luca kerstverlichting? Zeker gedurende de donkere dagen van het jaar, zorg er dan voor dat je inspirerende en sfeerverhogende verlichting hebt in je tuin. De creativiteit van de mens, zeker rond de vakantieperiode, lijkt geen grenzen te kennen. En dat geldt ook voor de Luca kerstverlichting.

Breed assortiment kerstverlichting

Licht snoeren, clusters, netten, gordijnen, verlengkabels en ga maar door. Luca heeft alles in huis om een veilig, duurzaam en prachtige sfeer neer te kunnen zetten. Zowel voor binnen als buiten; de tuin..het dakterras...of balkon...je eigen creativiteit is je grens.

Luca connect 24

Luca connect 24 is de professionele oplossing beschikbaar voor de consumenten markt. Met zeer praktische en originele ontwerpen, zeer energie zuinige LED en gebruikmakend van een laag voltage (=veilig en goedkoop), maakt Luca kerstverlichting tot een ideale oplossing voor veel mensen. Luca brengt hiermee de eigenschappen van professionele systemen in het bereik van iedereen met dit veilige 24 volt systeem! Je kan de verschillende Connect 24 delen aan elkaar koppelen en de kabels zijn niet van plastic maar stevig rubber zodat je er jarenlang plezier van hebt zonder storingen. Je kan tot wel 1500 lampjes achter elkaar koppelen zodat je de hele tuin door kan. En het verbruik? Bij 1500 LED lampjes is dit minder dan 21 Watt.

Bestel gemakkelijk Luca kerstverlichting bij kunstkerstboomvoorjou.nl Alles uit voorraad leverbaar en snelle levertijden!