Triumph Tree kerstboom met verlichting

 

De Triumph Tree kerstbomen vormen de top wat er op de huidige markt te vinden is. De kerstbomen zijn extra vol van binnen en hebben vaak de "natural touch" takjes langs de buitenkant die met het oog nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. De energiezuinige LED lampjes zijn, zeer sfeervol, warmwit uitgevoerd, gebruiken maar 10% energie vergeleken met conventionele lampjes en gaan wel 3x zo lang mee .Breed assortiment op voorraad | Veilig bestellen gegarandeerd door het Webshop Keurmerk | Snel geleverd | Niet goed, geld terug.

 

Triumph tree kerstboom met verlichting

De Abies Nordmann is het topmodel van Triumph Tree. Hij is extra vol van binnen en heeft "natural touch" takjes langs de buitenkant die met het oog nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Door het verspringen van de takken is hij mooi gelaagd. Hierdoor lijkt hij nog echter en kan je je hangornamenten perfect positioneren.

Prachtig ingebouwde verlichting

Deze Abies Nordmann is bovendien uitgerust met warmwitte LED lampjes (veilige laagspanning) met een dimmer. Deze warmwitte LED lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes maar worden niet warm. Daardoor gaan ze drie keer langer mee en gebruiken ze maar 10% van de energie die normale lampjes zouden gebruiken.

Veilig en garantie

Voorzien van brandveiligheidskeurmerk EN71-2, 10 jaar garantie op de boom, 3 jaar garantie op de verlichting. Inclusief voet en stevige opbergdoos.