Set van 2 kunstkerstboompjes 90cm in pot goud + krans 50cm ieder 20 led lampjes op batterij timer goudkleurige pot

Productbeschrijving

Wegens groot inkoopvoordeel nu zeer voordelig beschikbaar - set van 2 hoge kwaliteit kunstkerstboompjes (90cm hoog, diameter 48cm) met een kerstkrans (diameter 50cm). Zowel de boompjes als de krans zijn uitgevoerd met lampjes (20 stuks) op batterijen. De takjes zijn vervaardigd zijn uit 100% PE (!). Normaal gesproken wordt het materiaal PE alleen gebruikt in onze 'natuurlijk lijn' kunstkerstbomen en kransen, onze hoogste kwaliteitsklasse. Nu dus ook beschikbaar in deze uitvoering wat het uitermate uniek maakt, zeker in deze prijscategorie.

Zowel de kerstboompjes als de kerst krans zijn uitgerust met 20 warm witte LED lampjes op batterijen (3xAA / niet meegeleverd). Daarnaast, zit er ook op alles een timer (!) zodat elke dag deze 6 uur aan gaat, om daarna weer 18 uur uit te staan. Vanwege deze timer branden deze lampjes ongeveer 10 tot 12 dagen voordat de batterijen op zijn. Dit gebeurd geheel automatisch zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Uitermate geschikt voor bij entrees, voordeuren, winkel aankleding, sfeerbepaling in (winkel)straten, etc.

En of dit allemaal nog niet genoeg is, zijn zowel de kerstbomen met verlichting als de krans ook nog geschikt voor buitengebruik (!) en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Kortom, doordat lampjes zeer energiezuinig zijn, je niet afhankelijk bent van een stroompunt, en geschikt zijn voor buiten, kunnen deze kleine kunstkerstboompjes en krans zeer veelzijdig ingezet worden. En vanwege een groot inkoopvoordeel, nu zeer voordelig beschikbaar (!) Let op : Op = Op

 • Duurzaam geproduceerd

  Duurzaam geproduceerd

 • Geschikt voor buiten

  Geschikt voor buiten

 • Laag energieverbruik

  Laag energieverbruik

 • LED warm wit

  LED warm wit

 • Natural touch

  Natural touch

 • Nieuw in de collectie

  Nieuw in de collectie

 • Werkt op batterijen

  Werkt op batterijen

Productinformatie

Artikelnummer 476323
EAN 8712799798045
Materiaal PE
Gewicht (kg) 3.4
Merk Black box
Geschikt voor buiten Ja
Kleur GROEN
Afmetingen (lxbxh in cm) 0x0x90