Triumph tree kunstkerstboom icelandic pine glanzend maat in cm: 60 x 46 wit

Productbeschrijving

De Icelandic pine kunstkerstboom op een standaard is een model uit de Triumph tree basis collectie, de kunstkerstbomen die zich onderscheiden door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze kerstboom is uitgevoerd in de kleur glanzend wit, helemaal trendy in huis maar ook perfect voor in een winkel, horeca of kantooromgeving. Dit model heeft de alom bekende zachte naaldjes zoals kunstkerstbomen die al decennia lang hebben.

De afmetingen van deze kerstboom zijn
Hoogte: 60 cm
Diameter: 46 cm

Uitgevoerd met lampjes
Nee.

Constructie
Het opzetten van deze boom is heel eenvoudig omdat de takken al aan de stam vastzitten en de kerstboom met een standaard geleverd wordt.

Aantal takjes
Deze kunstkerstboom heeft 68 takjes. 

Gebruikte materialen
- De takjes zijn gemaakt van de bekende zachte (PVC) naaldjes zoals kunstkerstbomen al decennia hebben.

Wat zit er in de verpakking
Deze kerstboom wordt kant en klaar geleverd. Uitpakken, kerstboom op de standaard plaatsen, de takjes uitvouwen en klaar.

Over het merk Triumph Tree
Triumph Tree kerstbomen zijn al meer dan een kwart eeuw de standaard in kunstkerstbomen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bijna niet van echt te onderscheiden die voldoen aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid. Stevige constructie, makkelijk op te bouwen en prachtig om te zien.

Bekijk meer van het merk Triumph Tree en vind andere afmetingen of een met ingebouwde lampjes.

Veiligheid en garantie
Deze kerstboom voldoet aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid (certificaat is op aanvraag beschikbaar). Op dit artikel zit 5 jaar garantie.

Productinformatie

Artikelnummer 788612
EAN 8711473013597
Materiaal PVC
Gewicht (kg) 0.7
Merk Triumph Tree
Kleur WIT
Afmetingen (lxbxh in cm) 46x46x60