Triumph tree kunstkerstboom led downsw.penc.pine maat in cm: 215 x 99 donkergroen 232 lampjes met warmwit led

Kwaliteit:

Productbeschrijving

De Downswept pencil pine is een kerstboom van Triumph Tree uit de premium collectie. Dit zijn de kerstbomen waar Triumph Tree in 25 jaar tijd zijn status als marktleider mee heeft opgebouwd. Traditionele Triumph Tree kerstbomen met tijdloze kwaliteit, stijl en klasse.

De takken van de Downswept pencil pine zijn gemaakt van zachte pvc naalden. De boom is voorzien van 232 lampjes in warm wit LED.

Deze kerstboom met verlichting is eenvoudig op te zetten doordat door middel van scharnieren aan de stam van boom vastzitten. De Downswept pencil pine is een populair model Triumph Tree kerstboom door zijn slanke vorm.

Geleverd inclusief metalen voet met kunststof dopjes waarmee je de boom goed stabiel kan neerzetten. Triumph Tree kerstbomen worden geleverd in een stevige doos die ook na de kerst weer gebruikt kan worden om de kerstboom op te bergen voor volgend jaar.

Alle Triumph Tree bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Op deze Triumph Tree kerstboom krijgt u maar liefst 10 jaar garantie!

Productinformatie

Artikelnummer 389897
EAN 8712799343771
Kwaliteit 4 sterren
Materiaal PVC
Gewicht (kg) 10.0
Merk Triumph Tree
Kleur GROEN
Afmetingen (lxbxh in cm) 99x99x215